Son Dakika Haberler

2009 – 2019 İSTANBUL SİYASETİNİN DEVRİM KADROSU NİKAHTA BULUŞTU

2009 – 2019 İSTANBUL SİYASETİNİN DEVRİM KADROSU  NİKAHTA BULUŞTU
Okunma : 1.122 views Yorum Yap

CHP Sarıyer – Büyükdere Mahalle Başkanı, İstanbul İl Delegesi Mahmut Demir’in kızı Tuğba Demir, Deniz Şenol nikahı Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde kıyıldı.

Çiftlerin Nikah Şahitleri CHP Sarıyer’in efsane Başkan Yardımcılarının ve İstanbul siyaset kurmaylarının bir araya gelmesine sahne oldu.

Nikahı Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çoşkun kıydı.

Nikah Şahitleri ise CHP PM Üyesi İstanbul Millet Vekili Gökan Zeybek. Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yılmaz, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Aksu, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç yaptı.

2009 – 2019 İSTANBUL SİYASETİNİN DEVRİM KADROSU 

Gökan Zeybek, CHP Sarıyer Belediyesinde 2009-2019 döneminin Sarıyer ve İstanbul siyasetinde devrim yapan kadroda 2 dönem İBB meclis üyeliği yaptı. Başkan yardımcısı ve Grup başkan vekiliği görevlerini yürüttü. Gökan Zeybek İl başkan adayı ve seçimi az bir oy farkıyla kaybetti. Son il kongresinde Canan Kaftancıoğlu adına adaylıktan çekildi ve Kurultayda PM  Üyesi oldu. Millet vekili oldu. 

Ali Rıza Yılmaz İBB Meclis Grup yönetiminde görev aldı. 2009 ana kadronun baş aktörüydü. 2 dönem İBB Meclis üyeliği ve Grup yönetiminde görev aldı. Sarıyer ‘de olduğu gibi İl Kongrelerinin mimarı olarak biliniyor. Son kurultayda PM 5. yedek üyesi olarak görev aldı. Canan Kaftancıoğlu Kongresinin kurmaylığını yaptı. İBB Meclis üyesi ve Beşiktaş Beldiye Başkan Yardımcılığı ve Başkan vekili olarak görev yapmakta. 

Mustafa Oktay Aksu. 3 dönem İBB Meclis üyesi, Sarıyer Grup sözcüsü, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan vekili görevlerini yürütmekte. Sarıyer’de ve İstanbul’da devrim yapan kadroların masa başındaki adamı. Kağıthane, Sarıyer ve şuan Kartal’da siyasetin baş aktörlerinden. Millet vekili adayı oldu ve son seçimde çok az bir oy farkıyla millet vekiliğini kaybetti.  

Hüseyin Çoşkun. CHP Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı, Meclis Başkanı ve Başkan Vekili olarak görev yapmakta. 4. dönem meclis üyeliği yaparak rekor kırmış bulunuyor. 

Sevim Yalınkılıç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı,  Meclis üyesi iken Sarıyer  İlçe Başkanı seçildi. Görevine devam etmektedir, Siyasi tarihine  Sarıyer’de 3 seçim kazanan Sarıyer ve İstanbul seçimlerinin kazanılmasında rol alan başkan olarak yazacak. 

EFSANE KURMAYLAR YENİ ZAFERLER PEŞİNDE

Sarıyer Belediyesinin AKP’den alınmasında baş aktör olanlar bugün nikah masasında bir araya geldiler. 

Kurmaylar Gökan Zeybek, Ali Rıza Yılmaz, Mustafa Oktay Aksu siyasi ekip arkadaşlığı içinde yapmış oldukları çalışmalar ve uzun yorucu bir yolculukta, 1. Kongre mücadelesi Cemal Canpolat’a karşı Gökan Zeybek’in kaybetmesi, 2. Kongre süresince İstanbul’un tüm ilçelerinde 2 yıl süren kongre seçim hazırlığı, Kurultay çalışmaları ve  Gökan Zeybek’in Canan Kaftancıoğlu adına adaylıkta geri çekilmesi. Kaftancıoğlu’nun il başkanı olması.

 Siyasette başarı hiç de kolay olmuyor. Uzun bir yolculuk ve mücadelede başarı böyle kazanılıyor. 

Kurultay : PM Üyesi Gökan Zeybek, PM Yedek üyesi Ali Rıza Yılmaz ve İstanbul Millet Vekili Gökan Zeybek.  

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Yerel seçimler. Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı. Aynı seçimde Beşiktaş ve Kartal Belediye Başkan Yardımcılıkları. Sarıyer’in 3. defa Efsane Şükrü Genç’le kazanılması. 

ÇOK UZUN YOLA ÇIKIYORLAR

Nikah masası, nikahtan ziyade 3 devrimci insanı bir arada görünce, kulislerde yeni bir mücadele, yeni bir seçim, yeni bir kurultay, dengeler, İstanbul’dan çok Türkiye genelinde büyüyen ve yeşeren bir siyasetin derin mesajları vardı. Gelecek farklı bir şekilde mücadelelere sahne olabilir, 

Ekrem İmamoğlu ve 3 devrimci mücadele başlatıyorlar. Kongreler ve Kurultay süreci yeni görevler için mutlak başarıyı sağlayacaktır. Sarıyer’de ve İstanbul’da tarih yazan 3 devrimci Türkiye İktidarı için kolları sıvamış ve uzun bir yolculuğa çıktıklarını gördük.. 

Mahmut Demir yine bir şeyler yaptı.. Nikahta Keramet Vardır. Hadi Hayırlısı..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)