Son Dakika Haberler

2018 FAALİYET RAPORU MECLİSTEN GEÇTİ

2018 FAALİYET RAPORU MECLİSTEN GEÇTİ
Okunma : 789 views Yorum Yap

 

Sarıyer Belediyesi’nin 2018 faaliyet raporu meclisten geçti.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç 2018 Faaliyet  Raporu görüşmelerinde ilk defa sunum yapmadı. Faaliyet raporu sunumu yapmıyorum. seçimden yeni çıktık ve faaliyetlerimizi halka anlattık. halk bu rapora %55.97 ile onay verdi dedi. 

CHP Grubu adına Grup Sözcüsü Halim Serdar Sarıoğlu konuştu. Tüm siyasi partilerle, uyum içerisinde, demokratik anlayışla, yeni bir dille, yeni bir uslupla Sarıyer belediyesini 1. sıraya yerleştireceğiz. dedi. Meclis üyelerini uyaran Sarıoğlu Önümüzdeki 2019 – 2024 yılları arasındaki meclis çalışmalarında kullanacağımız  dile özen göstermeliyiz dedi.

Başkan Genç, “Halkımız zaten seçimlerde bize onayı vermişti” dedi.

Sarıyer Belediye Meclisi’nin yeni dönem ikinci toplantısında 2018 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı toplantıda, ilk sözü alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Sarıyer halkı bizim çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi değerlendirdi aslında. Bizim faaliyet raporumuz halkımızdan onayı aldı” dedi. 

AK Parti grubu adına Grup Başkanvekili Hüseyin Coşgun, meclis üyeleri Saim Kadıoğlu ve Salim Kain söz alarak Sarıyer Belediyesi’nin 2018 Faaliyet Raporu üzerinde eleştirilerde bulundular. CHP adına ise Grup Sözcüsü Halim Serdar Sarıoğlu söz alarak raporla ilgili konuştu. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Şükrü Genç gelen eleştirilere tek tek cevap verdi.

Halk bize zaten onay verdi

Yeni dönemin tüm Sarıyer’e hayırlı olması temennisinde bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “5 yıllık süreçte yine birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Faaliyet raporuna gelince, biz kısa zaman önce halkımızdan onay aldık. Benim bu raporların incelenmesinde her zaman dile getirdiğim bir husus var; Muhalefet yapmak kadar kolay bir şey yok. Ancak Sarıyer ile ilgili neler yapılmak istendiğini anlamak için detaylı bir şekilde incelenmeli diye düşünüyorum. Ayrıca bu faaliyetlere onay veren Sarıyer halkına ve çalışmaların içerisinde yer alan değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların sonunda yapılan oylamada, CHP’lilerin kabul oyu ile 2018 faaliyet raporu meclisten geçti. AK Parti grubu “ret” oyu verirken, seçimden sonra AK Parti’den ayrılan MHP Meclis Üyesi Mehmet Delihasan ise çekimser kaldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)