Son Dakika Haberler

2019 BÜTÇESİ 421 MİLYON

2019 BÜTÇESİ 421 MİLYON
Okunma : 1.532 views Yorum Yap

Sarıyer Belediyesi’nin, 2019 yılı tahmini bütçesi 421 Milyon olarak belirlendi ve madde madde oylanarak oy çokluğu ile kabul edildi. 

421 Milyon TL olarak kabul edilen tahmini bütçeye AK Partililer her zaman oluğu gibi RED oyu verdi.  CHP’nin KABUL oyları ile geçen bütçe görüşmelerinde. AKP’den meclis üyesi  Mehmet Büyük ve Ergin Durdu bütçe görüşmelerinde konuştu.

CHP adına Mustafa Tok Bütçe eleştirilerine cevap verdi.  

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç 2009’dan itibaren en sakin geçen bütçe görüşmelerinde teşekkür konuşması yaptı. 

Şükrü Genç : Belediyenin duyurularının yapıldığı “Öğrenci Bursları “ ilanlarının asıldığı bilboardlarının İBB tarafından neden söküldüğünü sordu. 

İBB bağlı zabıta ekipleri Kefeliköy, Maslak, Bahçeköy gibi önemli noktalarda bulunan bilboardları yerlerinden söküp götürdü.

Konuyu belediye meclis toplantısında gündeme getiren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İBB’nin bu davranışına tepki göstererek, “İki gün önce Büyükşehir, öğrencilere verdiğimiz burs duyurusu ile ilgili bilboardlarımızı, yeni eğitim yılı tebrik bilboardlarımızı kesti. Ben ana kente alternatif bir reklam içeriği versem hadi eyvallah, duyuru içeren bilboardlar neden kesilir anlam vermek gerçekten zor. Tamamen belediyenin hizmetleri ile ilgili duyurularımızı içeren bilboardlar. Yani çocuklarımıza, öğrencilerimize yaptığımız eğitim yardımı için yapılan bir çalışma. Eğitime katkı sunduğumuz bu önemli çalışmanın duyurusuna karşı yapılan bu engellemeye gerçekten anlam veremiyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)