Son Dakika Haberler
“width=“1293

2019 YILI SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

2019 YILI SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI
Okunma : 2.172 views Yorum Yap

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yıllardır sürdürdüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen sünnet kampanyası kayıtları başladı. Geçen yıl 170 çocuğu ücretsiz sünnet eden Sarıyer Belediyesi’nin bu yılki hedefi 350 çocuğa ulaşmak. 

Sarıyer Belediyesi tarafından her yıl ilçe sınırları içinde ikamet eden çocuklara yönelik düzenlenen Sünnet Kampanyası kayıtları başladı. Kampanyaya dâhil olmak isteyen ailelerin tek yapması gereken ise 19 Temmuz tarihine kadar; kimlik fotokopisi, SGK kurum bilgisi ve adresleriyle birlikte Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne (Günyüzü Cad. No: 2 Pınar Mah. Belediye Hizmet Binası Kat: 1) başvuruda bulunmak.

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYACAK

Sarıyer Belediyesi’nin anlaşmalı olduğu özel sağlık kuruluşlarında hijyenik şartlar altında, uzman doktorlar tarafından sünnet olacak çocuklar için birbirinden farklı sürprizler de var. Geleneksel hale gelen sünnet şöleni bu yıl 1 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Çocukların yanı sıra ailelerinin de katılacağı programda, birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler gerçekleşecek. Barış, huzur ve hoşgörü alanı olarak adlandırılan İstinye Eski Tersane’de olacak etkinlikler için özel bir program yapan Sarıyer Belediyesi, çeşitli hediyelerle çocukların ve ailelerin mutluluğuna mutluluk katacak. Yalvaç Ural’ın yazdığı ‘Süper Hospi Mikroplara Karşı’ oyunuyla başlayacak program, illüzyon gösterimi ve eğlencelerle devam edecek. Ayrıca İstinye Tersane Alanı’nda yer alan Lunapark, çocuklar için gün boyu ücretsiz olacak. Çeşitli aktivitelerin yapılacağı alanda gönüllerince eğlenecek çocuklar, ücretsiz çektirdikleri fotoğrafları alarak anılarını ölümsüzleştirecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)