Son Dakika Haberler
“width=“1293

Sarıyer Belediyesi Engelsizlere Bir Hizmet Daha

Sarıyer Belediyesi Engelsizlere Bir Hizmet Daha
Okunma : 618 views Yorum Yap

Engelsizotobusu
Kale Kilit ve Kalıp Sanayi A.Ş tarafından SEKOM’a (Sarıyer Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi) hediye edilen engelsiz ulaşım otobüsü Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde düzenlenen törende tanıtıldı. Engelli ve yakınlarının aynı anda seyahat edebileceği ve teknolojik alt yapısıyla tasarlanıp imal edilen çok kapsamlı otobüs, engelli yurttaşların beğenisini topladı.
Şükrü Genç; “Çok faydalı olacak”
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, el ele tutmakla her türlü engelin aşılacağı inancıyla hareket ettiklerini belirterek, “Herkesi yaşama katmak için dayanışma yapıyoruz. Fuarda beğendiğimiz bu aracın vatandaşımıza çok faydalı olacağına inanıyoruz” dedi.
Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür, sağlık ve eğitimi önceleyen bakış açıları olduğunu kaydederek, “Bu sosyal sorumluluk projesi bize geldikten iki gün sonra aracımız hazırdı. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Törende Sarıyer Belediye Başkanı Genç, Kale Endüstri Holding Başkanı Özgür’e teşekkür plaketi takdim etti. Kale Endüstri Holding’in SEKOM’a bağışladığı engelsiz otobüse vatandaşlar da tam not verdi.
 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)