Son Dakika Haberler
“width=“1293

ANLAMLI TURNUVANIN BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN GENÇ’TEN

ANLAMLI TURNUVANIN BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN GENÇ’TEN
Okunma : 701 views Yorum Yap

derbentturnuvasi_sukrugenc_12 (4)

Derbent Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvasının başlama vuruşunu Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptı.

Ansızın aramızdan ayrılarak sevdiklerini yasa boğan Derbent Mahallesi’nin sevilen simalarından Ergün Yakışır’ın isminin verildiği ve 8.Geleneksel Derbent Ergün Yakışır Futbol Turnuvası adı altında organize edilen turnuvada, 150 sporcunun yer alacağı  toplam 10 takım mücadele edecek. Başkan Genç’in başlama vuruşuyla start alan turnuva öncesi tüm takımlara başarı dileyen Genç; skorların değil, centilmenliğin ve dostluğun yarıştığı bir turnuva olmasını diledi.   Merhum Ergun Yakışır’ın yakınlarına birkez daha sabır ve başsağlığı dileyen Başkan Genç, turnuvayı seyretmeye gelen çocuklara da çeşitli armağanlar verdi.   Fransa’dan gelen belgesel ekibi, Başkan Genç ile röportaj yaptı   Kentsel Dönüşüm konulu bir proje için belgesel hazırlayan Fransız yapım ekibi, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile röportaj yaptı. Sorulan sorulara içten ve samimi cevaplar veren Sarıyer Belediye Başkanı Genç, kentsel dönüşüm konusunun en önemli ayağını halk dayanışmasının oluşturduğunu dile getirdi.

derbentturnuvasi_sukrugenc_12 (1) derbentturnuvasi_sukrugenc_12 (2) derbentturnuvasi_sukrugenc_12 (3) derbentturnuvasi_sukrugenc_12 (5)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)