Son Dakika Haberler

Kılıçdaroğlu’na Ayakkabı Fırlatıldı

Kılıçdaroğlu’na Ayakkabı Fırlatıldı
Okunma : 594 views Yorum Yap

Kemal-ayakkabiAnkara’da emeklilerin sorunları ve çözüm önerileri konulu toplantıya katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ayakkabı fırlatıldı. Ayakkabı Kılıçdaroğlu’na isabet etmedi. Saldırgan salondan çıkarıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da emeklilerin sorunları ve çözüm önerileri konulu toplantıya katıldı.
Kılıçaroğlu’na burada ayakkabı fırlatıldı.

Ayakkabı Kılıçdaroğlu’na isabet etmedi. Korumalar ikinci ayakkabıyı da fırlatmaya hazırlanan saldırgana anında müdahale etti ve salondan çıkardı.

Saldırganın “kahrolsun bu düzen” şeklinde bağırarak eylemi yaptığı belirtildi. Saldırganın, babası sigortasız çalıştırıldığı için böyle bir protesto gösterisi yaptığı öne sürüldü.

KILIÇDAROĞLU: SANIRIM AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL

CHP Genel Başkan Yardımcıları korumaların yanına gelerek Kılıçdaroğlu’nun “nazik davranın” uyarısını iletti. Saldırgan daha sonra korumalar tarafından salondan çıkarıldı.
Kılıçdaorğlu ise gazetecilere yaptığı açıklamada, “Herhalde ruh sağlığı yerinde olmayan bir arkadaşın tepkisi” dedi. Daha sonra da Kılıçdaroğlu programın gerçekleştirildiği salondan ayrıldı.Bir süre toplantıya katılan CHP heyetiyle dinlenme odasına geçen Kılıçdaroğlu, otelden ayrılırken gazetecilerin sorıuları üzerine ise saldırganla herhangi bir görüşme gerçekleştirmediğini ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)