Son Dakika Haberler

ALİ RIZA YILMAZ BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

ALİ RIZA YILMAZ BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
Okunma : 7.447 views Yorum Yap

Sarıyer siyasetinin duayen ismi Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı  oldu. 

Siyaset yaşamı aile bireylerinden eski Sarıyer İlçe Başkanı  Ali Yılmaz ekolünden gelen kardeş Ali Yılmaz, uzun yıllar Sarıyer siyasetine yön vermiş ve CHP İlçe Yöneticiliği, İl kongresi ve kurultay delegesi olarak görevler yapmıştır, Ekip ahlakına önem veren siyasi kültüre önem veren Ali Rıza Yılmaz, CHP İstanbul Millet Vekili Gökan Zeybek’in İl Başkan Adaylığı kongresinde siyaset dünyasında belirleyici olmuş, Canan Kaftancıoğlu İl kongresinde ise siyasi ekip çalışmasında İlçe örgütlenmeleri ve koordinasyon sorumlusu olarak görev almış,  Canan Kaftancıoğlu’nun İl başkanlığına taşınmasında baş aktör olmuştur. 

Son Kurultayda ise Ali Rıza Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayında ekip arkadaşı olan ve 10 yıl birlikte ve çalıştığı kader birliği yaptığı yoldaşı Gökan Zeybek ile birlikte parti meclisinde “ CHP PM” Gökan Zeybek Asil, kendisi beşinci yedek üye olarak Parti Meclis’inde görev almıştır.

CHP Beşiktaş Belediyesi Ali Rıza Yılmaz, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in. 2009 Başkan adaylığı döneminin en büyük başrol siyasi aktörü olmuş ve birlikte 10 yıl siyasi mücadelede siyasi koordinatör olarak görev yapmış Sarıyer Belediyesi Tarihine Altın Harflerle Adını Yazdırmıştır. 

2009 – 2019 Dönemi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç  başkanlığında Sarıyer Belediye Meclis üyeliği. Sarıyer CHP Grup sözcüsü, CHP İstanbul Grup sözcüsü Sayın Ali Rıza Yılmaz 2019- 2024 Dönemi Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev aldığı, seçimler sonucunda Bugün Yapılan Görev Dağılımı ile Koordinatör Belediye Başkan Yardımcısı olarak Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi. 

Görevinde Başarılar Diliyoruz…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)