Son Dakika Haberler

Davutoğlu: Bu seçimin kaybedeni olmayacak

Davutoğlu: Bu seçimin kaybedeni olmayacak
Okunma : 2.435 views Yorum Yap

Davutoğlu’ndan seçim çıkışı: Hep birlikte kazanacağız, bu seçimin kaybedeni olmayacak. Türkiye’nin kaderinin belirleneceği 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sadece 21 gün kaldı.

Siyasi partiler seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’ndan, “Hep birlikte kazanacağız, bu seçimin kaybedeni olmayacak.” paylaşımı geldi.

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri 14 Mayıs 2023’te yapılacak. Kritik seçime 3 hafta kala siyasi liderler arasındaki rekabet de kızışıyor, liderler bayramın 1. ve 2. günü afet bölgesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Millet İttifakı’nın ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçime ilişkin “Hep birlikte kazanacağız, bu seçimin kaybedeni olmayacak.” dedi.

Davutoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Yolumuzun zor ve çetin olduğunu biliyoruz, çizdiğimiz demokrasi rotasına ve milletimizin engin iradesine güveniyoruz. Hep birlikte kazanacağız, bu seçimin kaybedeni olmayacak.” ifadesini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)