Son Dakika Haberler

Edirne’nin ‘İYİ’leri Kılıçdaroğlu’yla beraber

Edirne’nin ‘İYİ’leri Kılıçdaroğlu’yla beraber
Okunma : 3.424 views Yorum Yap

İYİ Parti Edirne Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Akalın ve beraberindeki partililer, Edirne’ye gelen 13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşıladı. Heyet ayrıca Kılıçdaroğlu’nun Bulgaristan’daki programlarına da katılım sağladı.

İYİ Parti Edirne Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Akalın ve beraberindeki partililer, Edirne’ye gelen 13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşıladı. Heyet ayrıca Kılıçdaroğlu’nun Bulgaristan’daki programlarına da katıldı.
İYİ Parti Edirne il teşkilatı ile milletvekili adayı Mehmet Akalın, kentte yaptıkları başarılı çalışmalarla isimlerinden söz ettirmeye devam ediyor. Kentin ve halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen teşkilat ve Akalın, bir yandan partileri için seçime yönelik çalışmaları aksatmazken, öbür taraftan ittifak ortaklarıyla ahenkli şekilde çalışmaya özen gösteriyor.

TÜM PROGRAMLARINA KATILDILAR

Son olarak Cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi etkinliğe katılmak için Edirne’ye geldi. Mehmet Akalın’ın yanı sıra bir önceki dönem İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem demir ve İYİ partililer kendisini karşılayanlar arasında yer aldı. Heyet, Kılıçdaroğlu’nun kentteki etkinliklerinde de kendisine eşlik etti.
Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra da yine çeşitli programlara katılmak için Bulgaristan’a geçti. İYİ Parti heyeti Bulgaristan’daki programlara da katılım sağlamayı ihmal etmedi.

“GÜNEŞ YENİDEN DOĞACAK”

Konuyla ilgili konuşan Mehmet Akalın, tüm amaçlarının hem Edirne’ye hem de tüm Türkiye’ye güneşin doğmasını sağlamak olduğunu söyledi.
Bu amaçla çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Akalın, “Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Edirnemize teşrif ettiler. Biz de il yöneticisi arkadaşlarımızla ve partililerimizle kendisine eşlik ettik. İnşallah olacak olan 13. Cumhurbaşkanımızı karşılamış olduk. Biz İYİ’ler olarak kendisiyle beraberiz. İnşallah yine hep beraber ülkemiz için çok güzel çalışmalar yapacağız.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)