Son Dakika Haberler

Ne yapmak istediğinizi bilmiyor muyuz zannediyorsunuz!

Ne yapmak istediğinizi bilmiyor muyuz zannediyorsunuz!
Okunma : 1.264 views Yorum Yap

Ne yapmak istediğinizi bilmiyor muyuz zannediyorsunuz! Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihi açıklamasına Twitter’dan yazdığı mesajla yanıt verdi.

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha gündeme getirdiği seçim tarihine ilişkin yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, bundan 40 küsür gün önce seçim için 14 Mayıs tarihini işaret etmişti. Dün tekrar bu tarihe vurgu yaparak muhalefete hodri meydan çekti. Niye? Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayını açıklasın diye. Sn. Erdoğan iki de bir malumu ilan ederek meydan okunmaz!

Sizin ne yapmak istediğinizi biz bilmiyor muyuz zannediyorsunuz? Yine gel gel yaparak Ali Cengiz oyunlarının peşindesiniz. İstiyorsunuzki, seçimler resmî olarak ilan edilmeden millet ittifakı adayını açıklasın ve bizde masadaki planımızı devreye sokalım.

Plan açık ve basit: Millet ittifakı, adayını açıklar açıklamaz rafta bekletilen Ekrem İmamoğlu dosyasına beraat kararı verilir. Niye? Millet ittifakı içinde ikilik ve ayrılık yaratmak için. Siz var ya siz, sizin siyasi mühendisliklerinizden milletçe bıktık usandık.

Sn siyasi mühendislikler iktidarı(!):Defaatle söyledim, devletin sözü yazı ile olur. Güya seçim tarihi belli oldu hadi adayınızı açıklayın diyerek muhalefeti gazlamanız beyhude. Biraz daha bekleyeceksiniz. Ha yok bekleyemem diyorsan seçim tarihini Resmî Gazetede hemen ilan edin” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)