Son Dakika Haberler

Neden Şükrü Genç! (1) Mustafa Balcı

Neden Şükrü Genç! (1) Mustafa Balcı
Okunma : 892 views Yorum Yap

Mustafa BalciYerel seçim sürecinde takvime göre aday adayları belirlendi, CHP’de aday adayları çalışmalarını anlattılar, projelerini yazılı ve görsel basında dile getirdiler, her aday adayı bütçesine göre yayınlar yaptılar.

“Adaylar, Cumhuriyet Halk Partisi karşısında 5 yıl boyunca siyasi mücadele yapan, CHP Belediyesini yapılan tüm çalışmalarda tu kaka yaparak, hiç aman vermeyerek ve her fırsatta eleştirerek savaş açan, yayınlar yapan gazeteleri maddi olarak desteklediler.”

Bazıları yıllardır maddi destek vererek yıkmaya çalıştılar.

Sizler, Siyaset yapanlar, sade vatandaşlar, okuyucular olarak bugün ne gördünüz?

++++

O kadar toplantılara gittiniz, yemekler yediniz, kahvaltı yaptınız, yani siyasette aday tanıtımlarını pazarlık masası yaparak, yanında görüntü sergileyerek ve adayların yanında görünenleri diğer adaylar dışlayarak, çevresel tepkiler yaratmaktan başka ne gördünüz?

İlginç!

Her aday muhtarlara yemek verdi.

Oysa muhtarlar aynı şekilde seçimlerde yeniden seçilecekler, Belediye Başkan aday adaylarından daha çok muhtar adayı çıkacak, kendisinin de seçilme tarihinde seçileceği Muhtar,  bir belediye başkan aday adayına ne verebilir ki?

Yeniden adaylığı için yemek veren muhtar gördünüz mü?

Muhtarlar kendileri seçilme derdinde Belediye Başkan aday adaylarına onlardan bir şey çıkmaz..

++++

Sorgulayın!

Bütün aday adaylarını dinlediniz, Hangisi proje anlattı?

Aday Proje Anlatıyor! 5 yıl boyunca CHP Belediyesinin yapmış olduğu tüm hizmetleri eleştiriyor.

Aday Proje Anlatıyor! Aday olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugünkü ve geçmişteki siyasi hatalarını eleştiriyor.

Aday Proje Anlatıyor! Genel Merkezi eleştiriyor!

Aday Proje Anlatıyor! Hiçbir siyasi gücü yok, var olan gücünü kaybetmiş, yıpranmış siyasetten bir hal olmuş, bilinen mahkemeden medet umuyor.

Aday Proje Anlatıyor! Tüm çalışmaları destekliyor, ekibi destekliyor, ama CHP Belediye Başkanına karşı, kişisel hırsını siyasete taşıyor. Neden diye soran yok!

Aday Proje Anlatıyor! Büyük toplantı yapıyor, toplantısında AKP Meclis Üyeleri kürsüden ben bu adayı destekliyorum diyor.

Aday Proje Anlatıyor! Gerçekten bir yıldır tüm yazılarda, röportajlarda, seminerlerde, görsel ve yazınsal medyada yayınlıyor, makaleler yayınlıyor, nasıl olsa olmaz diye desteklenmiyor.

Aday Proje Anlatıyor! Bu dönem benden bir şey çıkmaz yeterli rüzğarı bulmadım, Millet Vekili olarak beni unutmayın diyor.

Aday Proje Anlatıyor! Mustafa Sarıgül’le konuştum bana git aday ol dedi diyor.

Aday Proje Anlatıyor! Ben sadece Şükrü Genç bir daha aday olmasın diye aday oldum diyor.

++++

İşte bunun için Şükrü Genç…

++++

CHP’nin yapısında bu var. Bir düşünün ve geçmişe, 5 yıl öncesine dönün, CHP Sarıyer’de 20 yıl sonra seçimleri kazandı değil mi?

Kazandıktan sonra, Tam bir ay sonra Sarıyer de neler yaşandı?

Daha bir ay önce seçimleri kazanmış bir CHP Belediye Başkanı koltuğunun sıcaklığını hissetmeden, eleştirilmeye, kötülenmeye, gazetelerde demeçler verilmeye başlandı, tehditler başladı, kadro tehditleri, iş tehditleri, ihale tehditleri, ruhsat tehditleri, imar tehditleri, taşeron tehditleri başladı..

CHP’nin yapısında bu var!

Biraz Düşünün?

Mustafa Balcı.

Neden Şükrü Genç (2) devam edecek.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)